Buss till södra Europa

Hamburg – München kostnad 229 sek.

15 mars Avresa 10.45 Ankomst 23.55. Du kommer fram sent, så det är smart med ett hotell nära. Super 8 Munich City Vest eller Litty hotell är två lämpliga som ligger på promenadavstånd. Kostnad omkring 850 – 900 sek för ett DR.

Ska du till Split så kan du skippa hotellet och åka vidare 01.10. För 458 sek hamnar du i Split femton timmar senare. Du åker via Zagreb. När du är i München har du drygt en timme ledigt från bussrean. Spring bort till järnvägsstationen och stoppa i dig lite mat. Se där Hamburg – Split för knappt 700 sek.

Vill du fortsätta till Rm, så går det en buss 00.25. 378 sek och tretton timmar senare kliver du av på klassisk mark i Rom. Lite pigg italiensk atmosfär. Total kostnad från Hamburg är 607 sek.

Är du i Hamburg kan du glida med till vackra Budapest för 408 sek Avresa 18.45 och du kommer fram knappt 17 timmar senare. Nattbuss.

Alla förslag är plockade från Flixbus app.

Det finns många olika Alternativ. Och är du väl på plats i södra Europa kan du för ganska små pengar åka till nästa stad/plats. Det jag saknar är ett busskort som gäller för alla turer under en viss period. Jag ska ställa frågan, så får vi se vad som händer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *